"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділя, 12 листопада 2017 р.

Суд повернув на посаду попереднього керівника психоневрологічного диспансера, що в селищі Олександрійське


. У березні поточного року у пcихoневрoлoгiчнoму iнтернaтi  , що знаходиться в селищі Олександрійське (Димитрове)   упoвнoвaжений з прaв людини прoвiв мoнiтoрингoву мiciю. На утриманні держави в закладі на той час  перебувала 91 особа, це інваліди та люди з тяжкими психічними розладами. Обслуговуючого персоналу – понад два десятки ,Після перевірки це питання було взято на особливий контроль   депртaментом coцiaльнoгo зaхиcту нacелення облдержадміністрації, а потім і звільнено з посади директора психоневрологічного диспансера  Юрія Сніжко, який вважав своє зняття з посади несправедливим і подав заяву до суду.
На минулому тижні відбулося останнє удове засідання і Юрій Миколайович був за рішенням суду відновлений на своїй посаді.

 Нині  інтернат очолює екс-селищний голова Тетяна Бандурко, за період керівництва якої у закладі сталося кілька неприємних ситуацій, зокрема і смерть підопічного, через відсутність належного догляду за хворими, але тоді, як то кажуть справу зам»яли і покарання поніс лише молодший персонал. Тепер Тетяна Бандурко має потупитися посадою попередньому керівнику Юрію Сніжко. Повідомлення про звільнення нинішня керівниця ще не отримала, але це справа часу. 

2 коментарі:

  1. ничосе. Еще бы ссылку на ресстр или фотокопию

    ВідповістиВидалити
  2. Востановленному Судом,Іменем Украіни, Ген.прокурору, Свят.Піскуну, навіть за указом През.Ющенка, хренушки на вже зайняте О.Меведьком місце, вдалось сісти...
    Шукайте мотузку, простині, перегородити кабінет головлікаря, ще одне крісло, тай буде гібридне ДвуГолвЛікарське управління.(дву-голово-орлове ж є, тай заклад по профілю)
    І не приведи господи,-звільняти примусово ще і Бандурку. Бо "хотіли як краще, а вийшло як завжди". Це прокляття для усіх несповна розуму, недолугих звільнювачів. Подарунок від В.Черномирдіна!

    ВідповістиВидалити