"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 9 листопада 2017 р.

Рух по шляхопроводу в Олександрії відкриють в наступну п»ятницю, 17 листопада.



 Міст у Південному мікрорайоні Олександрії обіцяли відремонтувати ще до початку осені, але роботи поки що там ведуться й досі. Сьогодні,9 листопада губернатор області С. Кузьменко перевірив хід капітальних ремонтних робіт на мосту через залізницю в Олександрії на відрізку дороги М-4«Знам’янка-Луганськ-Ізварине», і оголосив, що відкриття шляхопроводу відбудеться уже 17 листопада, але одразу ж оговорився, що 100% гарантії не дає. Зі стану виконаних робіт видно, що доробляти ще багато, але шляховики обіцяли за тиждень майже все  зробити.
Роботи на мосту тривали п’ять місяців. Вартість робіт від початку ремонту становить майже 10 мільйонів гривень.


– До ремонту міст знаходився у жахливому стані. За рекомендаціями мостовиків, роботи потрібно було розпочинати ще в 2008 році, бо він знаходився в аварійному стані. Через це повністю міняли опори і заново бетонували. За моєю ініціативою, тут встановлять освітлення – сонячні панелі на 18 опорах, – зазначив начальник Служби автомобільних робіт у Кіровоградській області Вадим Коюденко.


На реконструкцію шляхопроводу з державного бюджету виділено 7,7 млн. грн. На цьому об'єкті вже виконано укладання нижнього шару органно-мінеральної суміші та вирівнюючого шару. Наразі будівельники здійснюють укладання верхнього шару асфальтобетону та монтаж огорожі. Після внесення змін до проекту буде виділено додаткове фінансування (близько 400 тис. грн.) на закупівлю та монтаж сонячних батарей для освітлення мосту.За словами Вадима Коюденка гарантія на використання шляхопроводу без ремонтів складає 30 років



За його словами загалом у поточному році заплановано відновити 75 км автомобільних доріг. На даний час в експлуатацію введено 34 км.  Наступного тижня буде відкрито рух на відремонтованому відрізку шляху Нова Прага –Шарівка протяжністю 13,5 км.














,

Немає коментарів:

Дописати коментар