"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 17 листопада 2017 р.

Проїзд через міст на Дніпро відкрили


 Як і обіцяли олександрійцям, 17 листопада для руху транспорту було  відкрито відремонтований міст через залізницю на відрізку дороги «Знам’янка-Луганськ-Ізварине», що знаходиться у Південному мікрорайоні. Міськитй голова разом із губернатором С.Кузьменком оглянули  об»єкт після капітального ремонту С.Цапюк подякував С.Кузьменку за оновлення мосту, який виконує важливу роль для транспортного сполучення між населеними пунктами.
Надзвичайно важливо відкрити тут рух транспорту до зими.


Так, ще залишається якийсь сегмент робіт, які ми будемо продовжувати певний час, та їздити по шляхопроводу буде безпечно, - пояснює начальник Служби автодоріг у Кіровоградської області Вадим Коюденко. – До грудня ми плануємо встановити перильне огородження та сучасне освітлення, що знизить рівень аварійності в даному місці.
Нагадаємо, на замовлення Служби автодоріг ТОВ «Мостобудівельний загін-112» виконує поточний середній ремонт шляхопроводу в Олександрії на відрізку дороги державного значення М-04. В рамках ремонту укріпили основу, замінили балки, прогонові будови, заново залили міцним цементобетоном, провели гідроізоляцію та влаштували два шари асфальтобетону – вирівнюючий у 8 сантиметрів та 5-сантиметровий шар ЩМА. Вже встановили бар’єрне огородження і днями завершиться монтаж перильного огородження.
 Міський голова відзначив, що відкриття мосту – це важлива для міста подія, адже в Олександрії немає об’їзної дороги і працівникам муніципальної поліції, комунальних служб доводилося цілодобово чергувати та перенаправляти транзитні автомобілі за межі міських доріг.

Початкова вартість проекту склала 7,7 мільйонів гривень. Додатково на мосту буде встановлено освітлення ліхтарями, що живитимуться від сонячної енергії.

Немає коментарів:

Дописати коментар