"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Волонтерів нагородили відзнакам Президента



Сьогодні, 17 жовтня міський голова С.Цапюк вручив відзнаки олександрійським волонтерам за  гуманітарну участь в АТО. Від самого початку військових дій на сході України. Олександрія одна з перших відгукнулася на ці події, волонтери почали збирати харчі, одяг миючі засоби і таке інше та возити в зону АТО, на долю волонтерів випало й вивозити загиблих та організовувати їх поховання, а також взялися ремонтувати техніку.




Міський голова зазначив що виніс пропозицію по ремонту бойової техніки на рівень обласної ради, але там , за словами С.Цапюка, його не почули, тож Олександрія з цією проблемою залишилася сам на сам і почали організовувати самостійно такі ремонтні майданчики й готувати спеціалістів на міських підприємствах. Частково організацію взяв на себе волонтер В.Стадніченко, потім підключилися директори заводів «Віра-Серіс Інтермаш та ін..
 Відзнаки Президента були вручені волонтерам М.Кульзі, С.Дьячуку, О.Цапюку, С.Небесній,О.Мосулезі,В.Стадніченку та ін.


.Напередодні, 14 жовтня під час заходу з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва нагороди одержали Дожджаник Володимир Васильович та Кожемяченко Анатолій Григорович. 
Міський голова подякував волонтерам за їхню нелегку, небезпечну, але дуже потрібну роботу, побажав їм благополуччя, успіхів, а усім жителям – мирного неба над головою.






,

2 коментарі:

  1. Теперь всем ясно кто помогал армии. После этого я думаю больше никто не даст . Пусть дает Кожемячено и О Цапюк.А кто их знает понимает, что это полная херня.

    ВідповістиВидалити
  2. Я хочу больше сказать.о Дожджанике В.В. и откуда у него такие подарки, благодаря аферам его матери Дожджаник Н.В. и других членов семьи

    ВідповістиВидалити