"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Крадуть прямо з карманів олександрійців


На минулому тижні до Олександрійського відділення поліції від громадян надійшло 349 звернень, з яких 62 було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.  Умісті не припиняються шахрайства і грабежі, хоча випадків з крадіжками, у порівнянні з попереднім періодом, поменшало.
Як повідомив начальник сектора моніторингу відділення поліції в Олександрії Сергій Козловський, на минулому тижні зафіксували 25 випадків крадіжок, 4 грабежі, 7 випадків нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 випадок виявлення наркотичних речовин, 4 шахрайства та інші випадки.
Грабежі. 9 жовтня до міського відділення поліції звернулися 30-річний і 36-річний мешканці Хмельницької області, які перебували в Олександрії у відрядженні. У ніч з 8 на 9 жовтня обоє чоловіків відпочивали в одному з кафе за містом, вживали алкогольні напої. До них приєдналася компанія невідомих. Останні запропонували приїжджим свою допомогу з тим, щоб довезти їх до міста. Гості погодилися і сіли до чужого автомобіля. У районі вулиці 6-ого грудня їх витягли з авто і побили. В одного з чоловіків відібрали 2 мобільні телефони і 700 гривень, в іншого – мобільний телефон та 50 гривень. Ведеться слідство, порушено кримінальне провадження за ч.2 ст186.
10 жовтня близько 21 години скоїли напад на 35-річну олександрійку. Жінка йшла одна по вулиці 6-ого грудня, до неї наблизився невідомий чоловік і вдарив кулаком по обличчю. Від удару жінка впала на землю. З кишені її куртки зловмисник вкрав мобільний телефон і банківську картку, з якої потім було знято 500 гривень. Прикмет злочинця потерпіла не запам’ятала. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України.
Третій випадок стався 12 жовтня. На 44-річного мешканця сел.Олександрійське напали, коли той спав. Про цей випадок поліції повідомив сусід потерпілого. Як з’ясувалося, близько 22 години 12 жовтня після вживання алкогольних напоїв чоловік зайшов до своєї оселі і ліг спати. До приміщення проник невідомий, вдарив сплячого кілька разів кулаком по голові і почав шукати гроші та інші цінні речі. Нічого не знайшовши, злочинець викрав компютер і колонки до компютера. Порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.186 КК України.      
Ще один грабіж трапився 14 жовтня. На 53-річну мешканку району скоїв напад молодий чоловік. Того дня жінка перебувала в місті в гостях у рідної сестри. 34-річний знайомий сестри ударив жінку в обличчя і викрав у неї мобільний телефон, що лежав у кишені її пальто. Зловмисник зник у невідомому напрямку. Ведеться слідство.
анку району скоїв напад молодий чоловік. Того дня жінка перебувала в місті в гостях у рідної сестри. 34-річний знайомий сестри ударив жінку в обличчя і викрав у неї мобільний телефон, що лежав у кишені її пальто. Зловмисник зник у невідомому напрямку. Ведеться слідство. 

Немає коментарів:

Дописати коментар