"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 6 вересня 2017 р.

Погляди на пропозиції енергосервісу у міського голови і його перого заступника розійлися


Перший заступник міського голови Л. Давиденко  більш практично підійшла до пропозицій інвестора, ніж міський голова. вона стримувала очільника міста від  поспішних обіцянок щодо співпраці з енергосервісною компанією ТОВ «ЄВРО ЕСКО» з м.Києва, представники якої розхвалювали на презентації свої проекти щодо енергозберігаючих технологій.

Сьогодні, 6 вересня, Олександрію відвідав інвестор, який пропонує встановлення індивідуальних теплових пунктів, систем комбінованого теплозабезпечення, реконструкцію котелень у закладах бюджетної сфери та впровадження інших заходів з енергоефективності.
Представник компанії розповів присутнім про досвід роботи в цьому напрямку з іншими містами та познайомив з можливостями економії в галузі теплопостачання. Економію пообіцяли від 10  до 15 %. Але весь прецедент виник у тому, за рахунок чого буде економія. Як наголосила Л. Давиденко, якщо за рахунок утеплення приміщень, дахів, підлог, заміни вікон та ін.. заходів, то це добре і можна розглядати пропозиції, а якщо тільки через встановлення ІТП пунктів, де економія передбачається через перехід на дешеву нічну електроенергію й нею підігрівати приміщення, зменшуючи газове опалення – то це зовсім інший варіант.
Думки присутніх розійшлися і представники енергосервісної компанії попросили дозволити провести аудит одного із бюджетних закладів і з конкретними заходами ще раз звернуться до міської влади
. Міський голова С.Цапюк доручив  першому і профільному заступникам створити робочу групу з даного питання і включитися у роботу з енергосервісною компанією.
Після вивчення всіх умов проекту і підтвердження доцільності запровадження таких заходів, питання буде внесено на розгляд виконавчого комітету, сесії міської ради та подано пропозиції на оголошення тендеру.,



2 коментарі:

  1. "Милые бранятся - только тешатся"
    Повод поближе прощупать друг дружку, а там глядишь и срастется.
    "Кролики, это не только ценный мех, но и "...
    Утепление зданий это не только энергосбережение(кто не хочет всучить побольше своего товара?), но и мероприятие смахивающее на капремонт. По крайней мере в умелых устах выдать за такой можно. -Пипл схавает!

    ВідповістиВидалити
  2. Влада очень умно подходит к делу.МОЛОДЦЫ!!!

    ВідповістиВидалити