"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 29 вересня 2017 р.

.Надія Савченко поскаржилась на Кіровоградські дороги, бо потрапила в ДТП




Народний депутат Надія Савченко поскаржилася на своїй сторінці у Фейсбуці на ще одну дорогу, що теж пролягає Кіровоградщиною. Н 14 – дорога національного значення Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв – є основним шляхом між Кіровоградською та Миколаївською областями і не тільки.

«Основним призначенням траси Н 14 є доставка зернових з аграрних областей до портів в Миколаївській області. Фури з причепами йдуть з постійним перевантаженням і розбивають дорогу. За полотном уже давно ніхто не доглядає, що є злочинним упущенням «Украєтодору» і уряду України! – зауважує народний депутат. – Траса в жахливому стані, що спричиняє багато аварій з перекиданням машин».

Народний депутат Надія Савченко потрапила у ДТП на трасі н-14, мiж Кiровоградською i Миколаïвською областями.


Про це політик повідомила на своїй Facebook-сторінці.
Савченко розповіла, що автомобіль, у якому вона була разом із сестрою Вiрою та помiчницею Тетяною Проторченко о п'ятій ранку втрапив до ями "глибиною до капота легкового автомобiля", яка утворилася посеред дороги.

Помiчниця Савченко отримала вiд удару травму голови з глибоким розсiченням, сама нардеп - забiй грудної клітини і сьомого шийного хребця. "Не допомогли навiть паски безпеки", - зазначила політик.

2 коментарі:

  1. Окрім Фейсбука.
    У Ютубі є відео звіт Надіі з цього приводу і не тільки. Спілкування з дозвонювачами, відповіді на запитання... Ой, не проста це полоняночка-солдафонка!

    ВідповістиВидалити
  2. Вы знаете, надо чтобы Попрошено раз проехал, тогда бы та харя губернаторская (Николаевской обл) который писать не может но показывает свои статки по телеку, вручную стелило бы дорогу.

    ВідповістиВидалити