"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 6 вересня 2017 р.

В Олександрії під індустріальний парк не можуть звільнити майданчик



 Вся проблема в тому, що для облаштування індустріального парку в  місті обрали територію колишнього м»ясокомбіната. На сьогодніній день, як виявляється там розміщено ПП «АКВА» яке збанкрутувало і знаходиться на стадії ліквідації. Ні плану ні термінів, стосовно звільнення території до цього часу міській владі не надали. З пошуком власника, чи очільника ліквідаційної комісії теж проблема.



Тож сьогодні, 6 вересня заступник міського голови С.Гриценко провів робочу нараду щодо роз»вязання питання. У ній взяло участь представники податкової інспекції, управління пенсійного фонду, управлінь економіки і приватизації, оренди майна та землі міської ради, міського відділу Національної поліції і Муніципальної поліції та методичний консультант по індустріальним паркам.
Було прийнято рішення розробити заходи , які сприятимуть пошуку шляхів звільнення майданчика, підготуват листи до інспекції праці, надати запит до податкової Києва, де зареєстроване підприємство щоб дізнатися про його сьогоднішній стан і законність перебування на території колишнього м»ясокомбінату.
З останніми даними ПП «Аква» колись викупило підприємство м»ясо комбінату, але потім припинило свою діяльність через банкрутство, договорів на аренду землі з міською радою не складали.
Щоб прискорити хід справи у міській раді навіть хочуть знайти підприємство, яке самостійно розбере залишки будівель і залишить собі, в якості оплати все, що там залишилося, аби якнайшвидше очистити
територію під індустріальний парк.
Охорону об»єкту має забезпечити муніципальна поліція.


,

1 коментар:

  1. Жаль "Спортлото" на нараду не запросили... Коли алілуяли індустріальному парку, що цього не знали, танцори?
    Більшість вугільних підприємств до цих пір у стані ліквідації. -І що там із їхніми землями? І кому це свербить? Хороші люди самозахватом вирощують там врожаї, може й діляться, може й податків не сплачують? Хто зна...

    ВідповістиВидалити