"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 7 вересня 2017 р.

На виконкомі звинуватили партію "Солідарність", що вони не люблять свого Президента



Під стінами міської ради  завтра збираються провести мітинг так звані активісти. Про це повідомив на засіданні виконавчого комітету міський голова С,Цапюк. Справа а тому, що саме завтра, 8 вересня  депутати міської ради збираються на чергову сесію. Представник фракції БПП В.Заріцький виніс на сесію  пропозицію про скасування нового тарифу на послуги КП «Житлогосп» Коментуючи таку ініціативу  С.Цапюк зазначив :
  « По-перше  депутати міської ради, згідно законодавства не мають таких повноважень, бо рішення приймає виконавчий комітет. І якщо депутати навіть підтримають заріцкого, то таке ріщення не буде правомірним. По – друге, до цього проекту немає економічних  обґрунтувань. Це лише політичний піар з боку представників  БПП «Солідарність». Рішення про зміну тарифу на виконкомі було прийнято по двох складових , зокрема через збільшення на рівні держави заробітної плати до 3200 грн., та збільшення ціни на електроенергію. Попередня заробітна плата для комунальників складала 1260 грн. і електроенергія 28 коп за кіловат, сьогодні 1,65. Інших причин в корегуванні тарифу немає. До того ж ціни на будівельні матеріали значно зросли.
Я вважаю, що депутати від «Солідарності» вирішили просто пропіаритися на цій темі, бо рейтинг партії сьогодні нульовий»
 Також С.Цапюк звинуватив представників Блоку Петра Порошенка в  подвійних стандартах, бо коли в області збиралися підвищити ціну на воду, то  Гугленко, який є першим заступником  голови обласної ради  так завуалював рішення у вигляді депутатського запиту, що навіть активіст С.Горбачов, який приїхав  на засідання, не зрозумів про що йдеться й новий тариф було прийнято. Чому ж тоді «Солідарність" не відстоювала інтереси громади, -запитав С.Цапюк.
На думку міського голови в такий спосіб хочуть порушити спокій в місті та змінити розмірений ритм роботи на комунальний колапс, розхитати роботу депутатського корпусу, бо і в Світловодську і в Кропивницькому депутати не працюють.: «Я дивуюся Сергію Анатолійовичу, якщо його однопартійці працюють з такими людьми , як Горбачов, тоді я їм бажаю успіху. Проблем нема, організовуйте усі ОСББ, й переходьте на самостійне господарювання,» - сказав С.Цапюк. Далі він запропонував провладній партії повернути ціни 2013 року й тоді не треба буде піднімати тарифи. Такими діями місцеві політики з БПП знижують рейтинг Президента.
« Міська влада навпаки в Олександрії тримає рейтинг Порошенка на рівні, бо у нас все працює, ми робимо ремонти, кладемо асфальт, безкоштовно лікуємо, на вулицях чисто, а його однопартійці підривають рейтинг Президента. Ваша більшість  довели людей до того, що 80% населення користуються субсидіями. Їм підвищення не страшне. Виходить ви добиваєтеся за тих, хто може сплачувати й не хоче цього робити»-, резюмував С.Цапюк « Ви ж ведете нашу країну в Європу, то будьте ж послідовними, а ви нас назад в Радянський Союз хочете повернути. Якщо організовуєте мітинги, то ви не проти Цапюка їх організовуєте, а проти ситуації в державі, а значить проти Президента»

Є простий спосіб вийти з ситуації, що склалась в державі – перезавантажити владу, порадила Л.Давиденко представникам Солідарності, не справляєтеся, то хай приходять інші.








Є простий спосіб вийти з ситуації, що склалась в державі – перезавантажити владу, порадила Л.Давиденко представникам Солідарності, не справляєтеся, то хай приходять інші.

2 коментарі:

  1. Сьогодні Президент у Раді заявив, "проти мене опозиційнічайте до усирачки. Не губіть тіко Украіну"!

    ВідповістиВидалити
  2. Може об'єктивності заради, повідомите читачів, під яким саме номером порядку денного засідання Виконкому стояло питання "звинувачення Солідарності в нелюбові..."
    Яке саме рішення прийняли з цього приводу? Адже обговорення було занадто ділове і прискіпливе. Не пропадати ж добру...

    ВідповістиВидалити