"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 8 вересня 2017 р.

Підтримки нуль - факт


Всього кілька десятків літніх людей, яких привів «активіст» С.Горбачов вийшли до міської ради щоб виразити  незадоволення підняттям тарифів за житлово-комунальні послуги КП «Житлогоп». Саме сьогодні, 8 серпня, почала працювати чергова сесія депутатів міської ради. Поряд з цими вимогами вони закликали виразити недовіру міському голові С.Цапюку і його команді, а також вимагали звіту від очільника міста, директора КП «Житлогосп» про ситуацію в житлово-комунальному господарстві.
 Підтримки пропозиції від територіальної громади ініціатори мітингу не отримали, «сірими кардиналами» залишилися і деякі політики, які, не секрет, стояли за організацією цього заходу. Тому трохи постоявши, викрикуючи гасла в порожнечу, С.Горбачов, разом зі своїми «друзями» почимчикували до сесійної зали, сподіваючись наробити галасу саме там. Для цього навіть мегафон прихопили з собою.

1 коментар:

  1. Скільки щирої зневаги до громадянського суспільства, літніх людей, що намагаються хоч якимось чином проконтролювати, заставити звітувати ними ж обраних "небожителів". Цікаво це врожденнє, чи за благоприобрєтеннє?

    ВідповістиВидалити