"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 7 вересня 2017 р.

Зустріч з депутатами селищної ради залишила більше питань, ніж відповідей


 Довгоочікувана, і для декого загадкова, зустріч депутатів селищної ради Олександрійського (Димитрове) з представниками міської влади, розрекламована у ЗМІ, таки відбулася сьогодні, 7 вересня.
 До депутатів приїхала перший заступник міського голови Л.Давиденко і привезла акт по результатам перевірки господарювання селищної ради і селищного голови.

 До цього часу ходили чутки про деякі фінансові порушення і що саме за це можуть зняти з посади, або запропонувати самому піти з посади В..Клєваку. Але в ході зустрічі так категорично питання не ставили. Л.Давиденко зазначила, що приїхала саме для того щоб  познайомити депутатів з актом перевірки, а далі вони самі мають приймати рішення як ліквідовувати деякі недоліки, зазначені в акті. Про звільнення поки що не йшлося. Чи буде це питання ставитись на розгляд  навіть із ходу бесіди не можна було зрозуміти. Час покаже. Поки що депутати ознайомлюються з документом і обговорюють як вийти з ситуації, яка м»яко кажучи не задовольняє у деяких пунктах перевіряючих. Так нам прокоментували зустріч одразу кілька людей, присутніх на ній.


2 коментарі:

  1. Взагалі обговорювати можна те з чим ознайомлений(ні)... Для цього гурт не потрібен. Така форма обговорення, не що інше як нав'язування своєї думки непідготовленій аудиторії. Тому й такий невизначений результат.

    ВідповістиВидалити
  2. А х@ли...Можно тырить,и тебе ничего не будет!

    ВідповістиВидалити