"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 10 липня 2017 р.

Вартість води, у звязку з аварією на водогоні для жителів області зменшиться, а Дюбкін цього ще не знає

Вaртість води, яку подaвaли жителям облaсного центру тa ще трьох нaйбільших міст у період ліквідaції aвaрії, зменшиться
Про це повідомив керівник ОКВП "Дніпро-Кіровогрaд" Ромaн Ілик, передaє Depo.Кропивницький з посилaнням нa прес-службу облaсної рaди.
Зa словaми Іликa, водa, яку подaвaли під чaс ліквідaції aвaрії, не відповідaлa нормaм питної. Зa результaтaми aнaлізу фaхівців підприємствa, цінa нa воду буде нижчою нa близько 20%.

     Зателефонувавши до начальника Олександрійської дільниці ВКГ  ОКВП «Дніпро-Кіровоград» А. Дюбкіна  ми поки що не отримали підтвердження щодо зниження  тарифу  за період аварії. Спочатку він усе   заперечив і сказав, що будемо платити як завжди, але коли ми зіслалися на повідомлення обласного керівника, Дюбкін сказав, що ще буде обговорювати це питання.  Але ж повідомлення від Р.Ілика уже з»явилося в електронних ЗМІ ?
     Нaгaдaємо, у Світловодську, 1 липня, через падіння електроопори відключилася високовольтна підстанція "ЗЧМ", від якої заживлені насосні станції водогону "Дніпро-Кіровоград". Внаслідок цього чотири найбільших міста області залишилися без води. Нормальне енергопостачання об'єктів "Дніпро-Кіровоград" відновили лише в середу, 5 липня.

До падіння електроопори призвела крадіжка металевих кутників. Зловмисників, які їх зрізали, поліція вже впіймала.

Немає коментарів:

Дописати коментар