"Олександрійська правда" тепер у Facebook

субота, 8 липня 2017 р.

Депутат допоміг людям облаштувати будинок


 В селищі Олександрійське ( Димитрове ) доброчинна діяльність Проквасів продовжується. Днями до депутата селищної ради Валерія Прокваса звернулися мешканці двоповерхового будинку  що по вул. Чарівній 17.  Не дочекавшись благоустрою свого будинку від комунальників, яким до речі вони сплачують кошти за утримання будинку, люди попрохали депутата допомогти навести лад і поліпшити зовнішній вигляд будівлі
. Казали, що їм уже соромно жити в такому обшарпаному на вигляд  будинку. Осінні дощі та зима геть погіршать умови проживання в ньому. Валерій Проквас з розумінням підійшов до прохання людей, за власні кошти придбав матеріали та організував ремонтні роботи разом з  громадським лідером Оленою Шабановою, яка завжди допомагає Проквасам в добрих справах на селищі. Люди з радістю відреагували на допомогу й самі взяли участь у наведенні порядку -  білили та фарбували .
Спільна робота зміцнює громаду, а реакція на прохання людей – довіру до депутата



14 коментарів:

  1. А что делает ЖЕК на Димитрово?

    ВідповістиВидалити
  2. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  3. Есть мэр только толку с него очень мало.НЕдавно видел его на служебной машине, у Бандурко машина была ,как спирт, а у него(мужика), как брычка. Что дальше можно требовать с вити пенсионера.

    ВідповістиВидалити
  4. Зато гонору там на всю115 ю. Быстрее выборы и пусть идет отдыхать человек.

    ВідповістиВидалити
  5. Общался с людьми то люди этого только и ждут.

    ВідповістиВидалити
  6. Пусть просят прокваса и тогда они будут жить как люди. И наркоманы съедут и шева прижмет хвоста. Тот знает как сделать .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нашим людям хоть самого Господа поставь...найдутся те,кому не будет нравиться!Проквас в свое время на поселке сделал большую работу,и что?И все равно был не такой!А по правде,если бы такого руководителя сейчас на поселок,уверена,что он был бы передовым!Проквасы трудяги!

      Видалити
    2. Нашим людям хоть самого Господа поставь...найдутся те,кому не будет нравиться!Проквас в свое время на поселке сделал большую работу,и что?И все равно был не такой!А по правде,если бы такого руководителя сейчас на поселок,уверена,что он был бы передовым!Проквасы трудяги!

      Видалити
  7. Вы правы, родина не там ,где твоей попе хорошо, а там, где родился.

    ВідповістиВидалити
  8. Почему таких людей как Проквас---единицы???Жаль...Спасибо за помощь Вам,Валерий Николаевич!Дай Бог Вам и Вашей семье здоровья!

    ВідповістиВидалити