"Олександрійська правда" тепер у Facebook

субота, 16 липня 2016 р.

П’яного водія затримали в Олександрії

Днями, під час нагляду за дорожнім рухом поліцейські роти дорожньо-патрульної служби виявили та припинили два грубих порушення правил дорожнього руху водіями транспортних засобів. Одне з них – під час профілактичного відпрацювання та забезпечення безпеки дорожнього руху поліцейськими роти ДПС у місті Олександрія.
Там водій легковика «дозволив» сісти собі за кермо автівки після вживання алкогольних напоїв. Ступінь сп’яніння після проведення експертизи за допомогою алкотестера «Драгер» у водія склав 1,12 проміле.
Ще одного любителя «гострих відчуттів» поліцейські роти ДПС зупинили за порушення правил дорожнього руху на автодорозі під обласним центром.   До того ж досвідчені правоохоронці помітили, що водій перебуває за кермом у нетверезому стані. Цього разу алкотестер «Драгер» засвідчив ступінь сп’яніння  - у 0, 28 проміле, що теж перевищує дозволену чинними законодавством норму.
Наразі за даними фактами проводяться відповідні перевірки. Про подальшу долю цих горе-керманичів прийматимуть рішення судові інстанціїї.
Шановні водії! Поліцейські Кіровоградщини вкотре закликають вас відмовлятися від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть власні життя і здоров’я, а також життя і здоров’я інших учасників дорожнього руху!



Немає коментарів:

Дописати коментар