"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 6 листопада 2015 р.

Хто ж у олександрійському домі має бути хазяїном?




Вибори відбулися. Напередодні них дуже багато суперечок та пліток вирувало на тему колишньої міської влади. Такі громадські діячі як Олег Панібратенко та його команда з так званої «Незалежної громадської ради» розповідали все, що могли вигадати й навіть те, що їм могло наснитися про «шшкоду колишніх». Та олександрійці – мудрі люди. І даремним виявилося все, що ота зондеркоманда хотіла осквернити Степана Цапюка та його команду, з ніг до голови обливаючи опонентів брудом.

Люди дали оцінку всім: тим, хто оскверняв, і тим, кого оскверняли. І на сьогоднішній день є результати виборів, які і свідчать, хто є хто. Ті, хто ходив, з усіх боків виставляючи себе напоказ великими громадськими діячами, залишилися далеко за бортом влади в Олександрії. Ні одна людина з «Нарфронту» не пройшла ні в міську, ні в обласну ради. Як би їх не піарили, скільки б паперу  було зекономлено  на  агітаціъ, скільки б бруду не було вилито ними на опонентів, але люди зробили свій вибір. І тепер, на думку громадян Олександрії, ці «захисники прав людей» не мають ніякого права паплюжити тих , кого підтримали олександрійці.
Олександрійці не підтримували партій, вони підтримували особистості, які були в тих чи інших партіях. Багато інших кандидатів  під час виборчої компанії чимало нарікали на команду, сформовану міським головою, але чомусь люди не повірили тим, хто займався кликушеством   і не обрали їх нікуди (хоч деякі з них ще до виборів святкували перемогу).
Тож, як каже народ, не копайте яму, до якої самі можете потрапити. І коли сьогоднішня «Незалежна громадська рада» закликає обраних депутатів не створювати коаліції з «депутатами від колишніх», то, на нашу думку, це є останні конвульсії отих «радників», яких насправді територіальна громада Олександрії сприймати не хоче. Що нею і було продемонстровано на виборах 2015 року: ні один з цих так званих «громадських діячів» не потрапив до лав переможців.
І тому, якщо їх, цих горе-порадників, не сприймають люди, які можуть бути поради їм самим? Працюйте, люди добрі, зробіть так, щоб  вам повірили. А вже потім будете  радити олександрійцям. Бо вибори засвідчили тільки одне: олександрійці – мудрі люди. І якось розберуться самі – без вашої, НІКИМ НЕ ПІДТРИМАНОЇ, допомоги.     

ГО «Громадська ініціатива Олександрійщини» 

Немає коментарів:

Дописати коментар