"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 29 липня 2019 р.

У серпні олександрійцям дозволять полювати на пернатих

Жителі  Олександрійщини з 3 серпня матимуть змогу полювати на пернатих у зв’язку з відкриттям сезону полювання 2019/2020 років. Про це повідомили у прес-службі обласного управління лісового та мисливського господарства.
Сезон полювання розпочнеться о 18-й годині. Полювання проводитиметься на такі види тварин по зазначених в таблиці періодах і днях:



Згідно з наказом міністерства екології та природних ресурсів України від 27.05.2019 № 190, встановлені норми відстрілу інших мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, одним мисливцем за день полювання у сезон полювання 2019/20 рр.:


Качки* - крім гоголя, черні білоокої, савки, огара, галагаза, гаги звичайної, лутка, крохалів, черні червонодзьобої, нерозня, креха середнього, каменярки, казарок білощокої та червоноволої.
Кулики** - крім кулика-сороки, ходуличника, шилодзьобки, кроншнепів, чайки, дерихвоста, поручайника, крем`яшника, чорниша, перевізника, зуйків морського, малого, великодзьобого, галстучника, пісочників, плавунців, баранця великого.
Голуби*** - крім голуба-синяка.

Гуски**** - крім гуски малої (білолобої малої).





Немає коментарів:

Дописати коментар