"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 25 липня 2019 р.

Олександрійцям представили нових гравців команди ФК "Олександрія"



Сьогодні  під час зустрічі з журналістами у Будинку футболу головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран представив нових гравців  і розповів про підготовку до нового сезону
– Час дуже швидко летить – ніби ще зовсім нещодавно ми на цьому ж стадіоні раділи бронзовим нагородам Чемпіонату, коли досягли своєї мрії. Це був величезний успіх нашої команди і всього футбольного клубу. Команду покинуло чимало гравців, але у команді з»явилися і нові гравці на яких ми покладаємо велику надію Це Денис Мірошніченко №11 (захисник), який прийшов із ФК «Карпати», Максим Третьяков №10 (півзахисник), який перейшов до нашого клубу з ФК ДАК (Словенія), Денис Безбородько ( нападник) прийшов з чернігівської «Десни», та Валерій Лучкевич №17.грав у бельгійському "Стандарді"

В Шаран зазначив, що не може сказати, що  на сьогодні повністю задоволений комплектацією – ми маємо одну незакриту позицію, центрального захисника. Я вдячний керівництву за можливість провести два навчально-тренувальних збори, в Нідерландах і Болгарії. Збори пройшли в чудових умовах, що дуже важливо. Адже на зборах ми закладаємо не тільки фундамент функціональної підготовки на сезон, а насамперед психологічної. І впевненості нашим гравцям додали перемоги в товариських матчах з такими командами як «АЗ Алкмар», «Андерлехт» і «Стандард». Поєдинок зі «Стандардом» – це була найкраща гра нашої команди, хлопці показали дійсно хороший футбол.
В.Шаран подякував президента клубу за те, що надли можливості провести додаткові, незаплановані збори в Болгарі. Таке рішення прийняли  заради кращої підготовки до гри , з ФК «Шахтар», яка відбудеться на стадіоні  29 липня .
 Квитки почнуть продавати уже з понеділка

Немає коментарів:

Дописати коментар