"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 23 липня 2019 р.

Хто представлятиме Кіровоградщину у Верховній Раді


Центральна виборча комісія опрацювала майже 95% протоколів з Кіровоградщини, за якими стало відомо, хто представлятиме нашу область у лавах Верховної Ради України.Про це повідомляє  сайт ЦВК.

По багатомандатних виборчих округах однозначну перемогу здобула партія “Слуга народу”, здобувши від 49 до 53% голосів. Другою йде ВО “Батьківщина”, яка об’єднала політичні сили Юлії Тимошенко і Сергія Тарути (ПП “Основа”).  Третю сходинку зайняла “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, яка представляє інтереси чи не найодіозніших антиукраїнських політиків на чолі з Юрієм Бойком, Вадимом Рабіновичем і Віктором Медвечуком.
За мажоритарною системою перемогу у 4 з 5 округах Кіровоградщини також здобули представники ПП “Слуга народу”. Навіть попри те, що деякі з них є зовсім невідомими для місцевих персонажами і практично не проводили зустрічі з виборцями, щоб хоча б познайомитися.

 103-му округу перемогу здобув безпартійний представник “Слуги народу” Олег Воронько. Все, що про нього відомо – чоловік безробітний і проживає у Світловодську.

Немає коментарів:

Дописати коментар