"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 31 липня 2019 р.

Лист до перевізників м Олександрії



Шановні перевізники !


Я, Проквас Віталій Миколайович , хочу попросити у вас вибачення за те, що приніс вам клопоту у вигляді недоотримання коштів  за пільгове перевезення пасажирів на міських маршрутах у розмірі 44% від зароблених.
Тепер точно знаю, що всі недоплати, чи виплати в неповному розмірі сталися через те, що на мою думку міський голова С.Цапюк вирішив в такий спосіб наказати всіх вас за те, що я на виборах, на думку міського голови,  працював проти нього. А вся справа  в тому, що моя мати надала в оренду приміщення під офіс ПП «Слуга народу», а не йому, С.Цапюку, це моя особиста думка. Хоча він не звертався з таким проханням, бо коли б він звернувся з аналогічним прохання, то воно було б розглянуте.
Ще раз вибачте за незручності для вашого бізнесу. Хочу зазначити що на мою думку  таке ставлення С.Цапюка до мене особисто додає проблем і всім перевізникам у вигляді невиплати  субвенції протягом 3-х місяців за пільгові перевезення та виплати  у розмірі 44% від зароблених.
З повагою Віталій Проквас.



5 коментарів:

  1. Да ему уже надо с вещами на выход, а он еще чудит....

    ВідповістиВидалити
  2. Хочеться вірити шо велика політика до малого бізнесу не має відношення

    ВідповістиВидалити
  3. Я, як перевізник хочу прокоментувати звернення.
    Ми, перевізники, працюємо в законодавчому полі, перевозимо пасажирів; у тому числі і пільгові категоріі, та ніколи від цього не відмовлялися. Але, на тлі останніх тенденцій в цій історіі необхідно поставити всі крапки над «і».
    Без знання конкретних сум компенсації, перевізники не в змозі визначити яким чином здійснювати перевезення пільговоі категоріі населення, чітко прорахувати кількість пільгових рейсів, що будуть компенсуватися за рахунок коштів місцевого бюджету .
    Залишається без вирішення і питання погашення перед перевізниками боргів минулих років за рішенням суду.
    І доки ці нагальні питання не будуть вирішені, ситуація з пільговими перевезеннями чим далі — тим більше « заходить в глухий кут».
    Сергій Сизов

    ВідповістиВидалити
  4. Убрать все пільги,и сделать адресную фин.допомогу определенным категориям населения.Думаю таким образом решится проблема с перевозкой и оплатой.Понятно и дураку,людей отвозили,денег не получили.Кому захочется так работать?А Цапюку и его команде пора на пенсию,может пора уступить место более молодым и успешным людям?

    ВідповістиВидалити