"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 24 липня 2019 р.

Хто де і хто з ким -2

Історія ще однієї політичної сили  не дає спокою олександрійцям, це впродовж тієї теми, яку ми днями висвітлювали під рубрикою «Хто де і хто з ким» . Так от що ж тепер трапилося з ПП  Блок П.Порошенка «Солідарність» і чи залишилася ця фракція у міському депутатському корпусу, чи вони швидко,як то кажуть  перевзулися разом зі своїм лідером екс-президентом П.Порошенком.
У нашій міській раді на  сьогоднішній сесії сиділи представники партії «Солідарність», чи вже представники партії ПЄС «Партії європейської солідарності»? Мабуть своєї, української солідарності їх не вистачило Бо, як бачимо ,по місту її вистачило лише на 4,85%, а за її проедставника С.Коваленка лише на 5,74% То хто ж не допрацював, мабуть таки сам лідер партії, бо  люди кажуть , що на місцях старалися як могли аби « натягнути» відповідну кількість голосів. Трохи таки «натягнули» різними правдами і неправдами, бо за інсайдерською інформацією людей навіть підвозили до дільниць аби ті  «правильно» проголосували. Наголошуємо, що це не констатація факту, а лише чутки, які розповсюджують у фейсбуках і у розмовах між собою.
А якщо взятся до аналізу, то ми пам»ятаємо, що на минулих виборах до міської ради увійшла рівна  кількість «опозиціонерів» в «порошенківців» тобто 8 депутатів від «Опозиційного блоку» і 8 – від БПП»Солідврність», це при тому, що на минулих виборах  опоблоківців взакалі  «заклеймували» на рівні держави. І що ми маємо на сьогодні ?  ПП «Опозиційна платформа «За життя» в 103- му округу отримала майже 13 %, а «Європейська солідарність» П.Пороршенка лише 4,85 % і 53 % Партія «Слуга народу» . Тож здається , що  партійці «Солідарності» як то кажуть « почивали на лаврах» і докладали, м»яко кажучи не найбільший відсоток зусиль для підтримання іміджу своєї партії та свого лідера, тож і мають результат. А  ПП « За життя» з нуля вийшла на друге місце у рейтингу прихильників по державі ще й  опозиціонерів деяких «врятувала». То хтож тепер увійде до дипкорпусу  в Олександрії та й у державі можна підрахувати.   Прихильники Порошенка в Олександрії та й по усьому 103 округу програли навіть " "за...опривідним"  радикалам О.Ляшка. Навряд чи будуть тапер  стільці у міській раді депутатам від... навіть не знаємо  як писати - БПП "Солідарність, чи ПП "Європейська солідарність", а можливо й взагалі не варто про них згадувати ?


Немає коментарів:

Дописати коментар