"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 26 червня 2019 р.

Усі роботи на дорогах державного значення завершать у вересні

На Кіровоградщині завершують ремонтнi роботи на дорогах обласного значення – на перехiдних об’єктах минулого року, якi реалiзовують за рахунок коштiв державного дорожнього фонду.. Керiвникам територiй доручили особисто перевiрити хiд i якiсть виконання робiт на об’єктах та повiдомити про результати профiльному департаменту ОДА.
Про ремонтнi роботи на дорогах державного значення поiнформував начальник служби автомобiльних дорiг в областi Вадим Коюденко.
За його словами, нинішнього року на дорозi Кропивницький-Миколаїв в областi запланували вiдремонтувати 6 вiдрiзкiв протяжнiстю 33 кiлометри. Нинi вже виконали роботи на 19 кiлометрах автодороги. По двох вiдрiзках протяжнiстю 9 кiлометрiв завершили тендернi процедури i протягом десяти днiв розпочнуть ремонт. Тендер ще по одному вiдрiзку проведуть до 1 липня, роботи планують розпочати протягом двох тижнiв.
Сьогоднi, за словами посадовця, розпочали ремонт на дорозi Полтава-Олександрiя – на вiдрiзку протяжнiстю 5 кiлометрiв. Вiдбувся тендер i по вiдрiзку в уманському напрямку дороги Стрий-Тернопiль-Кропивницький-Знам'янка, роботи розпочнуть протягом 10 днiв.
Вадим Коюденко зазначив, що усi роботи на дорогах державного значення в областi запланували виконати до середини вересня. Потiм планують звертатися до уряду за додатковим фiнансуванням для виконання понадпланових робiт.


Немає коментарів:

Дописати коментар