"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 25 червня 2019 р.

50% злочинів в Олександрії це крадіжки

За минулий тиждень з 17 по 23 червня до Олександрійського відділу поліції надійшло 437 звернень про кримінальні правопорушення та інші події від мешканців міста, з яких 59 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомив начальник сектору моніторингу міського відділу поліції Сергій Козловський. Згідно статистики із  усіх зареєстрованих на  минулому тижні кримінальних правопорушень переважають крадіжки, питома вага яких становить 50,8% від скоєних злочинів..
Працівниками відділу поліції було складено  52 протоколи за порушення адміністративного законодавства з яких 26 за порушення Правил дорожнього руху.  Серед них складено один протокол (ст.130 КУпАП) за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння та притягнуто 13 осіб (ст.178 КУпАП) за порушення антиалкогольного законодавства .
 Також одну особу притягли  до адміністративної відповідальності (ст.183 КУпАП) за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб .
 Як поінформував С. Козловський на повідомлення громадян здійснювали  реагування 2 наряди ГРПП та 2 слідчо-оперативні групи.

Проводячи моніторинг часу, було встановлено, що середній час реагування для нарядів ГРПП склав 06 хв. 10сек., для нарядів слідчо-оперативні групи (СОГ ) 03 хв. 15сек.

Немає коментарів:

Дописати коментар