"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 22 травня 2019 р.

В Олександрії почали перевіряти гральні заклади


Після скарг олександрійців на велику кількість гральних закладів у місті міський голова С.Цапюк доручив робочій групі з легалізації найманої праці провести обстеження діяльності лотерейних закладів на предмет дотримання трудового законодавства та наявності документів на розповсюдження лотерейних квитків.

Під час першого рейду, що проводився за участю Нацполіції і податкової інспекції, 3   об’єкта, які входили до планового обстеження,  в той день закрились і не працювали. Тобто, стався витік інформації від зацікавлених осіб, іншими словами їх повідомили про перевірку.
Наступний рейд проводився лише управлінням економіки і муніципальною безпекою міської ради. Було перевірено 2 лотерейні заклади: навпроти магазину «777» та «VIP» біля музейного центру. На обох об’єктах виявлено незареєстровану найману працю. У закладі навпроти магазину «777» була ліцензія, а в іншому – ніяких документів не надали.
Було викликано Нацполіцію, яка опитала присутніх, взяла пояснення у працівників , описали робоче місце. Управління економіки склало акт обстеження про незареєстровану найману працю, відсутність ліцензії, погрози в бік перевіряючих, а також прихований продаж алкоголю (ним пригощали лише учасників лотереї). Акт направлено до Нацполіції для відкриття кримінального провадження, інформує сайт міської ради.

Робоча група продовжуватиме обстеження усіх об’єктів миттєвої державної лотереї.

Немає коментарів:

Дописати коментар