"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 28 березня 2019 р.

Порошенко замінив усіх своїх довірених осіб на Кіровоградщині на адвокатів



27 березня ЦВК скасувала попередню реєстрацію довірених осіб Петра Порошенка на Кіровоградщині та затвердила нових. Зміну провели у зв’язку з відкликанням попередніх довірених.

Так, згідно з постановою ЦВК, на 99-му виборчому окрузі (центр Кропивницький) довіреною особою Порошенка замість керівника обласного госпіталю Геннадія Сябренка буде Захар Федорович Федоров. Це кропивницький адвокат, який працює в Адвокатському об’єднанні «Адвокатська фірма «Волосян Пільгуй і партнери».
Пo oднoмандатнoму вибoрчoму oкругу №100 (центр – м. Бoбринець) замість Альони Полудень довіреною особою буде Володимир Леонідович Обрежа, адвокат. На парламентських  виборах 2014-го року він входив до складу ОВК 99-го виборчого округу від партії «Наша Україна», а на останніх місцевих виборах як самовисуванець балотувався на посаду міського голови та набрав 0,2% підтримки. Під час виборів мера намагався оскаржити зміст виборчого бюлетеня, бо, мовляв, назви деяких політичних партій, які висували того чи іншого кандидата, надруковано великими буквами, згідно їхнього офіційно затвердженого найменування.
Пo oднoмандатнoму вибoрчoму oкругу №101 (центр – м. Гoлoванівськ) замість Костянтина Чурпія довіреним буде Володимир Григорович Войченко, котрий працює у ТОВ «Гросан».
Пo oднoмандатнoму вибoрчoму oкругу №102 (центр – м. Знам’янка) замість Івана Юхименка довіреною особою буде Віктор Петрович Левченко, адвокат. За даними сайту ЦВК, у 2010-му році на місцевих виборах він очолював ДВК у Світловодську за поданням «Партії регіонів», у 2013 році входив до складу ОВК по 102-му округу від цієї ж партії.
Пo oднoмандатнoму вибoрчoму oкругу №103 (центр – м. Oлександрія) замість Павла Фесюка довіреною буде Юлія Миколаївна Ковальчук, адвокат. Особа з таким же прізвищем та ініціалами була закріпленим кандидатом від партії «Наш край» на місцевих виборах до Кіровоградської облради.


Немає коментарів:

Дописати коментар