"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 21 березня 2019 р.

Тариф на послуги ТОВ "Екології" зменшили, а далі...?



Члени виконкому вирішили зменшити тариф   ТОВ «ЕКОЛОГІЯ»   за невиконання обіцянок, які давав його керівник під час затвердження нових тарифів за  послуги, що надає міське сміттєзвлище із захоронення ТПВ. Слід зазначити, клопотання про зменшення тарифів на власні послуги подало саме підприємство ТОВ «ЕКОЛОГІЯ», таке формулювання було у рішенні виконкому. Рішення стало вимушеним після того, як підприємство, яке орендує сміттєзвалище, потрапило у перелік підприємств із заробітною платою менше мінімальної. Хоча керівник обіцяв 8 тис. грн.. при 22-х працюючих.  Фактично, за інформацією директора, заробітна плата сьогодні становить 4 тис. грн і працює 14 осіб.

 Директор пояснив, що коли встановлювали нові тарифи розраховували на те, що полігон прийматиме 178 тис. м3 сміття на рік, а реально він приймає майже удвічі менше – 94 тис. м3. Тому тримати максимальний штат працівників він не вбачає доцільним.
Звичайно у кожного на все є свої пояснення, тариф знизили на 7 грн., а от чи вплине цей зворотний процес на сплату за вивезення сміття для жителів багатоповерхівок, на жаль ніхто не взявся пояснити


Немає коментарів:

Дописати коментар