"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Олександрійці виграли контрольний матч у суперників з Узбекистану




ФК «Олександрія» продовжує підготовку до другої частини сезону в Прем’єр-лізі в Туреччині.Про   це повідомили в прес-службі олександрійського футбольного клубу.Другим контрольним матчем на цьому етапі турецького збору стало вчорашнє протиборство з узбецьким «Навбахором», який тренує титулований вихованець кіровоградського футболу Андрій Канчельскіс. Матч видався напруженим і бойовим. Вже на 11 хвилині олександрійці вийшли вперед. Наші земляки розіграли комбінацію й націлену передачу Артема Поляруса на дальній стійці замкнув Євген Банада – 1:0.

Згодом Євген отримав можливість оформити дубль, але пробив не дуже вдало. А от гравці узбецького клубу своїм шансом скористалися, коли на 25 хвилині Сохар Тураєв, якого залишили без опіки, не промахнувся з вбивчої позиції – 1:1. Надалі гра перейшла в більш спокійне русло й до перерви рахунок не змінився.
А ось у другому таймі пристрасті розпалилися. Це призвело до сутички між гравцями та вилучення з правом заміни у складі «Навбахора».
На 70 хвилині Тимур Стецьков зробив передачу в штрафну суперників, а Віталій Пономар пробив головою – 2:1.
До фінального свистка рахунок так і не змінився й підопічні Володимира Шарана відсвяткували свою першу перемогу на другому турецькому зборі.
«Олександрія» зіграла в такому складі: Юрій Паньків (Владислав Леванідов, 46’), Андрій Запорожан (Владислав Бабогло, 46’), Євген Банада (Кирило Дришлюк, 76’), Максим Задерака (Віталій Пономар, 46’), Антон Шендрік (Владислав Шкіндер, 84’), Валерій Лучкевич (Тимур Стецьков, 49’, Павло Пашаєв, 81’), Денис Дедечко (Олексій Довгий, 58’), Артем Полярус (Денис Устименко, 63’), Дмитро Гречишкін, Тимур Стецьков (Станіслав Микицей, 46’), Артем Сітало (Євген Протасов, 83’).
Наступний спаринг «Олександрія» проведе в неділю, 17 лютого, проти білоруського «Шахтаря».
,

Немає коментарів:

Дописати коментар