"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 20 лютого 2019 р.

На Кіровоградщину прибули спостерігачі з ОБСЄ


На Кіровоградщині розпочала роботу делегація довгострокових спостерігачів Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ, яку представляють громадянка Данії Маріелізе Берг-Зонне та громадянин США Грегуар Уель. Делегація працює в області з метою моніторингу дотримання виборчого законодавства в період підготовки та проведення виборів Президента України.



Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів офіційну зустріч із спостерігачами БДІПЛ ОБСЄ. Маріелізе Берг-Зонне та Грегуар Уель обговорили з очільником ОДА питання забезпечення проведення на Кіровоградщині виборів, які відбудуться 31 березня.
Керівник ОДА повідомив представникам ОБСЄ, що на Кіровоградщині утворено 5 виборчих округів з центрами у містах Кропивницький, Бобринець, Зна'мянка, Олександрія та в смт Голованівськ, та зауважив, що напередодні Центральна виборча комісія затвердила їх склад і шляхом жеребкування визначила голів. "Серед очільників усіх п’яти окружних комісій немає представників кандидата, який при владі. Це ще один доказ того, що влада не втручається у виборчі перегони", - наголосив Сергій Кузьменко.


Немає коментарів:

Дописати коментар