"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 19 лютого 2019 р.

Матч "Шахтар" - "Олександрія" пройде в понеділок на ОСК "Металіст" в Харкові. Початок гри о 19.00.


Екс-гравець "Шахтаря" і збірної України Олексій Бєлік в коментарі UA-Футбол висловив свою думку з приводу майбутнього протистояння між чемпіоном України "Шахтарем" і претендентом на 2-3 місце "Олександрією":

- Для "Олександрії" це перший матч, а для "Шахтаря" буде вже третій. Важко припустити в якій формі "Олександрія", тому що "Шахтар" теж не в оптимальних кондиціях, як показав матч з "Айнтрахтом". Олександрійці посилилися, у "Шахтаря" також є нові гравці. Але головне, що "Олександрія" така команда, яка може досягати результату. Причому після матчу-відповіді з "Айнтрахтом" незрозуміло, яке буде психологічний стан у "гірників", тому тут можуть бути свої плюси і мінуси. Я думаю, що буде цікава гра, а очки потрібні обом командам.
Протистояння Ісмаїлі - Лучкевич? Буде цікаво подивитися в першу чергу на Лучкевича. Тому що він українець і за ним стежитимуть тренери національної команди. Але є така проблема, що він давно не грав і в якій він формі зараз перебуває теж важко прогнозувати. Тому що ігрова практика є ігрова практика. Буде цікаво за ним поспостерігати. "Олександрія" мені взагалі симпатизує в плані того, що вони посилюються, посилюються якісно і українськими виконавцями, такими як Кулач і той же Лучкевич.
Шанси "Олександрії" на 2-е місце? У гравців "Олександрії" постійно запитують чи не хочуть вони замахнутися на друге місце. Футболісти і тренер відповідають, що потрібно в першу чергу вирішити поставлене завдання, рухаємося від матчу до матчу. Стандартний набір фраз тренера, який хоче не наврочити. Але я думаю, що в душі вони розуміють, що можуть поборотися за срібло, чому б і ні? Все можливо. Я думаю, що "Олександрія" в тому ж матчі з "Шахтарем", буде намагатися як мінімум не відстати від "Динамо". Потрібно брати 3 очки. А коли вже команди розділяться на шістки, там взагалі буде така щільність, що незрозуміло хто і де буде втрачати і набирати очки.
. Коли є інтрига, тоді більший ажіотаж, більше людей дивляться футбол. Однак є багато факторів. Ясно, що "Динамо" нехай і молода, але команда більш досвідчена. Але якщо кияни проходять "Олімпіакос", то продовжать боротися в плей-офф, а це додаткові матчі серед тижня, що плюс для "Олександрії". Але якщо "Динамо" вилетить, то вони сконцентруються на внутрішній першості і на кубку. І в цьому всьому "Олександрія" зможе знайти свої плюси і поборотися за срібло, чого б мені хотілося. Я думаю, що з посиленням і українськими гравцями вони зможуть нав'язати боротьбу, може бути і не посісти друге місце, але, сподіваюся, що інтрига буде жива якомога довше, до останніх турів, - сказав Бєлік.
,

Немає коментарів:

Дописати коментар