"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 22 січня 2019 р.

Начальник міськвідділу поліції В.Хвостов доповів про чергове відпрацювання


22 січня начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов провів прес-конференцію, на якій поінформував представників міських ЗМІ про проведене відпрацювання на території міста.
«Відпрацювання проводилося 17-18 січня, у ньому було задіяно близько 90 працівників особового складу поліції, а також спеціальні автомобілі. Відпрацьовувались мікрорайони Перемога, Жовтневий, селища Олександрійське і Пантаївка і безпосередньо територія Олександрії.
За час проведення заходу розкрито близько двадцяти злочинів майнової спрямованості та виявлено і вилучено наркотичних засобів по лінії незаконного обігу цих препаратів. В цьому напрямку було проведено ряд результативних обшуків. Перевірялися також власники вогнепальної зброї у плані дозвільної системи на предмет дотримання строків і умов легального зберігання зброї, у ході чого виявлено три власники, які протермінували свої дозволи на зберігання вогнепальної зброї, вона у них вилучена (з цих трьох одиниць – одна нарізна).
Проводилася перевірка серед так званих піднаглядних: сімейні насильники, родини, які потребують допомоги, тощо. Були перевірені і металоприймальні пункти, ломбарди, ринки, ряд розважальних закладів та місця, де могли збиратися, або за даними поліції збиралися різні асоціальні елементи, особи кримінального ризику тощо», - сказав Володимир Хвостов.

 На думку керівника міськвідділу,  для суспільства користь від таких заходів полягає вже у тому, що громадяни відчули присутність поліції у місті. Працівникам поліції, за словами Володимира Хвостова, відпрацювання також корисне у плані отримання досвіду, інформації про стан криміногенності у місті і воно, звісно, не останнє: дані заходи поліцією проводитимуться регулярно.

Немає коментарів:

Дописати коментар