"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 24 січня 2019 р.

Імовірний вбивця вчительки з Олександрійщини поки сидітиме вдома

Підозрюваний у вбивстві своєї дружини – вчительки однієї з шкіл Олександрії поки перебуватиме під домашнім арештом. Про це  повідомили в апеляційному суді.
Так, сьогодні суд розпочав розгляд апеляційної скарги прокурора на ухвалу слідчого судді, якою застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.).

У судовому засіданні прокурор підтримав вимоги апеляційної скарги, підозрюваний та його захисник заперечили проти доводів прокурора, просили залишити ухвалу суду першої інстанції без змін.
Разом з тим, у ході засідання у суду виникла необхідність дослідити додаткові документи, які прокурор зобов’язався надати у наступне судове засідання.
У розгляді апеляційної скарги оголошено перерву до 31 січня.

Нагадаємо, 30 грудня, до правоохоронців звернувся чоловік загиблої із заявою про її зникнення. В результаті дій слідчо-оперативної групи, труп жінки був знайдений неподалік місця проживання з чисельними ножовими пораненнями. Правоохоронці затримали 43-річного громадянина, чоловіка вбитої, якому повідомили підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Немає коментарів:

Дописати коментар