"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 22 грудня 2018 р.

Чоловіка, який здійснив подвійне вбивстао в дачному кооперативі затримали

  Полiцейськi затримали чоловiка, якого пiдозрюють у скоєннi вбивств трьох осiб.
Про це  повiдомили в прес-службi Нацполiцiї в областi.
Розкриття особливо тяжких злочинiв перебувало на контролi керiвництва обласного главку вiдомства, зокрема блоку кримiнальної полiцiї та слiдчого управлiння. Активнi пошуки особи, причетної до вчинення кримiнальних правопорушень, очолив керiвник управлiння карного розшуку полiцiї областi Олександр Кодак. У результатi спiльних дiй розшуковцi та працiвники прокуратури спiльно з правоохоронцями територiальних пiдроздiлiв затримали особу.

13 грудня до Олександрiйського районного вiддiлення полiцiї надiйшло повiдомлення про виявлення тiла 45-рiчного мiсцевого мешканця зi слiдами удушення.
Через кiлька днiв у мiстi Олександрiї на територiї дачного кооперативу в будинку виявили тiла господарiв помешкання, 53 та 60 рокiв, з ножовими пораненнями.
У результатi вжитих заходiв полiцейськi встановили особу, причетну до скоєння злочинiв. Ним виявився ранiше судимий 43-рiчний чоловiк без постiйного мiсця проживання.За попереднiми даними, громадянин вчинив убивства з корисливих мотивiв. Чоловiк позбавив життя потерпiлих та пiсля скоєного заволодiв їх майном.Особу затримано у порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України, вирiшують питання про обрання мiри запобiжного заходу.Полiцейськi проводять розслiдування у рамках кримiнальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбiй) Кримiнального кодексу України.За вчинене особi загрожує покарання у виглядi позбавлення на строк вiд 10 до 15 рокiв або довiчного ув’язнення з конфiскацiєю майна.

Немає коментарів:

Дописати коментар