"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

КП «Житлогосп» переміг і тепер вивозитиме сміття, а що з рахунками?


У зв’язку зі змінами законодавства України «Про житлово-комунальні послуги» вивезення твердих побутових відходів з багатоповерхівок оплачуватиметься як окрема послуга.
Міською радою проведено конкурс з визначення виконавця відповідних робіт, переможцем визнано КП «Житогосп», що займатиметься вивезенням сміття.
Відповідна послуга вводиться з 1 січня 2019 року, сплата за яку буде нараховуватись на одну особу, що зареєстрована у квартирі (раніше було на 1 м2 загальної площі квартири).
Оплачувати необхідно на окремий розрахунковий рахунок (особовий рахунок залишається той же) та за окремою книжкою, яку можна придбати в типографії.
Інформаційні повідомлення з новими рахунками за утримання будинків буде розміщено на дошках оголошень у кожному під’їзді багатоквартирних будинків.
Мешканцям необхідно укласти угоду з КП «Житлогосп» на вивезення твердих побутових відходів.


PS,Таке повідомлення розмістили на сайті міської ради, але на жаль ніхто не інформує, чи стануть наші рахунки по квартплаті меншими,  адже оплата за вивіз сміття входила в квартплату, то тепер повинні її звіди вилучити і включити в інший рахуок? Ось що поки не зрозуміло

Немає коментарів:

Дописати коментар