"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Остання сесія депутатів міськоі ради прийняла рішення з усіх запланованих питнь


Останнє пленарне засідання  депутатів відбулося сьогодні в міській раді. Воно пройшло злагоджено без зайвих інцидентів і уточнень. З усього було видно, що заздалегідь усі питання були обговорені на комісіях, та й бажання затримуватися у сесійній залі ні в кого не було. Тож рішення з кількох десятків питань  прийняли швидко. 


На сесії  було затверджено перспективний план роботи Олександрійської міської ради на І півріччя 2019 року та графік прийому виборців депутатами на наступний рік, , ряд міських цільових програм на 2019 та наступні роки.
 Також внесено зміни до 4 програм: «Дороги Олександрії на 2016-2020 роки»; забезпечення діяльності КП «Муніципальна поліція» на 2017-2020 роки; соціальної підтримки учасників АТО і членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО та ін..
Депутати внесли зміни до міського бюджету на 2018 рік за рахунок перевиконання бюджету на 372,5 тис.грн., збільшення субвенції на інклюзивну освіту, придбання квартир для 2-х дітей-сиріт, а також проведено внутрішній перерозподіл коштів. Видатки спрямовано на заробітну плату за грудень працівникам бюджетної сфери і комунальних установ, сплату за енергоносії, забезпечення пільгових перевезень, виплату грошової допомоги чорнобильцям 1-ї категорії та інші потреби життєдіяльності міста.



Немає коментарів:

Дописати коментар