"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

В Олександрії рятувальники винесли хворого з вагону потяга

Сьогодні, 28 грудня, рятувальники допомагали транспортувати хворого чоловіка з вагона потяга до автомобіля швидкої допомоги. Ініормує  прес-служба ДСНС в Кіровоградській області. 
28 грудня о 05:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у одному з вагонів потяга Бердянськ – Київ, що стоїть на пероні залізничного вокзалу в Олександрії, перебуває громадянин у тяжкому стані після інсульту та з переломом ноги, якому потрібна негайна медична допомога. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія винесли громадянина з вагона до автомобіля швидкої допомоги. Хворого госпіталізовано до Центральної міської лікарні.



1 коментар:

  1. Вы ищете мира в своей жизни, устали от нежелательных травм в супружеской жизни ИЛИ боретесь с любыми проблемами, связанными со здоровьем, не ждите, потому что д-р Эгвали здесь исключительно для того, чтобы помочь разрешить этот хаос и вернуть бесконечный мир в твой дом. Все зависит от вашего уровня позитива, а также от того, насколько вы решительно настроены внести изменения в свою жизнь, потому что они оба имеют значение в этом исполнении обязанностей, он спас много, и я один из них, живущих более красивой жизнью .. Поговорите с ним сегодня и у вас есть бесчисленное множество причин снова улыбнуться .. Whatsapp / +2348122948392
    Электронная почта / dregwalispellbinder@gmail.com

    ВідповістиВидалити