"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 19 грудня 2018 р.

Свято стартувало під головною ялинкою міста





На  центральній площі міста відбулися урочистості  з нагоди Дня Святого Миколая та відкриття головної ялинки міста.. На відміну від минулорічного святкування, цьогоріч параду Дідів Морозів та Снігуроньок не було, але  його замінило інше дійство – костюмований карнавал, де переможцям та усім учасникам вручали грошові премії.
Усі виступи відбувалися на новій сцені, яку місто купило в цьому році. Міський голова С.Цапюк привітав усіх присуніх з новорічними святами, побажав щастя, миру й міцного злоров»я,  школярам - веселих канікул і під загальні оплески запалили вогні на ялинці. До речі головна красуня міста змінила свій наряд – зникли гірлянди у вигляді сніжинок, а з»яились різнокольорові геометричні фігури, але це вже, як то кажуть , на любителя. До речі нові кольори в освтленні  з»явились і на проспекті  - біло-сині  змінились на біло-зелені.



Далі  городян розважали самодіяльні аристи, колективи, вокалістии, створюючи святковий настрій. Для дітей  проводили ігри, конкурси та частували  солодощами










Немає коментарів:

Дописати коментар