"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Медичні працівники забули про домовленість і зателефонували міському голові

На засіданні виконавчого комітету міський голова Степан Цапюк пригрозив головному лікарю ЦМЛ №1 звільненням, якщо хоч один співробітник лікарні зателефонує  міському голові з питанням коли буде виплачена заробітна плата. Той, хто зателефонує, теж позбудеться роботи. Таке обурення у міського голови викликав телефонний дзвінок когось із працівників лікарні, хоча затримка із заробітної плати склала лише один день, наголосив С.Цапюк. За його словами це означає, зо адміністрація лікарні не проводить роботу з персоналом. До того ж він нагадав, що з медичними працівниками була домовленість, що скорочення в закладах не буде, проте можливо, на кінець року буде невелика затримка із заробітною платою, але її обов»язково виплатять.
До речі медичні працівники отримують кошти з державного , а не міського бюджету. Тож таке нетерпіння й обурило керівника міста. С.Цапюк попередив медичних працівників, щоб  вони не телефонували йому особисто, а вирішували питання з керівництвом галузі.
С. Цапюк зазначив, що до кінця року усі працівники бюджетної  та комунальної сфери  будуть забезпечені заробітною платою.
Після засідання виконавчого комітету відбулася позачергова сесія, де депутати скоригували міський бюджет на 2018 рік. Збільшено доходи і видатки на суму 18,3 млн грн за рахунок: надходження 7,7 млн грн медичної субвенції, 8,9 млн грн - освітньої субвенції та перевиконання власних доходів на 1,7 млн грн.
Відповідним рішенням забезпечується виплата заробітної плати до кінця року працівникам освіти, медицини та комунальних підприємств

Немає коментарів:

Дописати коментар