"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 24 жовтня 2018 р.

На Кіровоградщтні одні з найвищих тарифи за опалення



Про це повідомляє delo.ua.Так, за даними Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, станом на перше жовтня тариф на опалення у Кропивницькому становить майже 41 гривня за кв.м, що є найбільшою ціною по Україні.
 Наступними ідуть Луцьк, Чернігів, Суми та Дніпро, де вартість за тепло коливається в районі 35-38 гривень за кв.м. Не відстає від них і Олександрія,сьогодні за опалення 1 м.кв. площі в будинках без теплових лічильників сплачують за опалення з розрахунку  38,31  грн. Ця  цифра, як повідомили в абонвідділі «Теплокомуненерго» коливається в залежності від температурного режиму. Але поки що такі розрахунки.
Для мешканців столиці тепло обходиться в 31, 52 гривні за кв.м
   У той же час Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) встановила, що незважаючи на обіцянки знизити тарифи на тепло при стабільних цінах на газ, місцева влада в 2017-2018 роках їх підвищували. Про це в Facebook заявила голова НКРЕКП Оксана Кривенко. Кропивницький зайняв сьоме місце серед міст України в яких виросла ціна на газ. В Олександрії корегування тарифів у бік збільшення теж провели у лютому 2017 року.

Згідно оприлюднених даних починаючи з 2017 року і до сьогодні ціна на газ у Кропивницькому виросла на 27,9%.

Немає коментарів:

Дописати коментар