"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

У Знам’янці планують обмежити в’їзд фурам у місто за допомогою нових знаків

26  вересня під час чергової сесії міської ради Знам’янки депутати вкотре звернули увагу на потребу обмеження руху важковагового транспорту південною частиною Знам’янки, зокрема вулицею Соборною.

Так, за словами депутата Сергія Пашка, щодня проїжджають вулицею Соборною у період  з 17:00  до 22:00 понад 20 фур навантажених зерном.
- Вже кілька разів я звертався до міської ради, щоб знаки з обмеження руху були встановлені по вул. Соборній, у відповіді мені було обіцяно, що такі знаки таки будуть відновлені, - каже депутат. - Але з метою недопущення такого автотранспорту, я вважаю, що там має здійснюватись відповідний контроль поліцією. Наприклад, на вулиці Осадчого, яка є відремонтованою,  на сьогодні знову виникли ями, які до зими перетворяться в прірви, бо там їздять  перевантажені авто у яких ресори просто вигнуті від ваги.  Я ще раз звертаюсь до міського голови і відповідних відділів поліції забезпечити встановлення знаків та виконання недопущення такого автотранспорту на південну частину Знам’янки.
Як відзначає видання, більшістю голосів депутатського корпусу запит Сергія Пашка було підтримано.

Нагадаємо, влітку відкрити об’їзну дорогу навколо Знам’янки. Під час офіційної здачі дороги в експлуатацію відзначалося, що  фурам не потрібно вже буде їхати через місто Знам'янку.

Немає коментарів:

Дописати коментар