"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 25 вересня 2018 р.

«У трійці найкращих»

Вересень місяць ознаменувався чудовою подією для картингістів України. Саме 21 – 23 вересня 2018 року відбувся Фінал всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу (ІV ранг), відкритий чемпіонат  ТСО України, кубок командувача сухопутних військ Збройних Сил України з картингу у м. Києві.
Вже стало традицією що наше місто та область представляли картингісти Будинку дитячої та юнацької творчості. Від міста Олександрія був представлений у класах «Кадет» та «Популярний-Ю» Севастяненко Владислав, вихованець гуртка «Картинг» Будинку дитячої та юнацької творчості Олександрійської міської ради. Пройшовши всі три етапи Чемпіонату України юний спортсмен Олександрії не міг не прийняти участь у Фіналі всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу (ІV ранг), відкритому чемпіонаті ТСО України та Кубку командувача сухопутних військ Збройних Сил України з картингу.
В фіналі прийняло участь 101 спортсмен з усіх регіонів України.
В результаті надзвичайно тяжкої боротьби в класі «Кадети» Владислав здобув почесне ІІІ місце та гідно представив м. Олександрію та всю Кіровоградську область на даних змаганнях.
Тож ми вітаємо команду картингістів Будинку дитячої та юнацької творчості із перемогою та бажаємо успіхів у новому сезоні перегонів з картингу.


Немає коментарів:

Дописати коментар