"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 27 вересня 2018 р.

Жителі багатоповерхівок повинні обрати управляючі компанії

У зв’язку зі змінами у законодавстві про житлово-комунальні послуги, аби жителі багатоповерхівок мали змогу і надалі отримувати пільги і субсидії, до 1 січня 2019 року мешканці багатоквартирних будинків (крім ОСББ) повинні обрати управляючу компанію.

Для роз’яснення ситуації 26 вересня міський голова С.Цапюк провів зустріч із старшими будинків за участю свого першого заступника Л.Давиденко, начальника управління ЖКГ Г.Лоцмана та директора КП «Житлогосп» О.Долгіх.
Степан Кирилович пояснив, що жителі на загальних зборах мають обрати управляючу компанію, що обслуговуватиме будинок; а також уповноважену особу, яка вестиме справи і укладатиме договір з управляючим. Будинки, які оберуть компанію, мають право разом з нею погоджувати тарифи на послуги.
У разі, якщо протягом місяця мешканці не визначаться з вибором управляючого, міською владою, аби не залишити людей без субсидій, буде оголошено конкурс і призначено управляючу компанію, що надаватиме послуги за встановленими нею тарифами.
Для отримання консультацій та інформації можна звертатися за телефоном управління житлово-комунального господарства: (05235) 7-23-43.

Немає коментарів:

Дописати коментар