"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 24 вересня 2018 р.

Перемога педагогів-туристів міста Олександрії

 
З 20 по 22 вересня 2018 року в Олександрійському районі проходив ХХІІІ туристсько-спортивний зліт серед працівників освіти області.




На туристичний зліт прибула 21 команда представників міст, районів та ОТГ Кіровоградської області.
 Участь у зльоті приймала й збірна команда освітян міста Олександрія.
 Першого дня команди у складі чотирьох представників змагалися на дистанції «Спортивне орієнтування» за видом «естафета» в лісовому масиві с. Веселе, де команда міста Олександрія зайняла І місце.
 Другого дня команди у складі шести учасників змагалися на дистанції «Крос похід», де учасникам за допомогою карти потрібно була за визначений час зайти «контрольні пункти» та подолати природні перешкоди, до яких входили переправа через яр по колоді, Спортивний спуск, траверс та підйом по схилу, переправа через річку та спуск з урвища по вертикальній мотузці. Наш туристи-освітяни і тут вибороли І місце.
 Третього дня команди у складі шести учасників змагалися на дистанції «смуга перешкод», яка складалася з етапів: подолання яру за допомогою маятника, переправа через яр за допомогою паралельних мотузок, подолання умовної річки по навісній переправі, подолання умовного болота по гатях за допомогою жердин, транспортування на ношах умовного потерпілого та в’язання туристичних вузлів. І на цій дистанції наша команда була безумовним лідером та зайняла І місце.
 За загальними підсумками змагань команда міста Олександрія зайняла загальне І місце.
 Команду міста представляли та змагались на дистанціях: вчитель біології ЗНЗ № 9 Віктор Корнієнко, вчитель фізичного виховання ЗНЗ № 7 Булашенко Аліна, вчитель хімії Ломака Олександр та вчитель фізичного виховання ЗНЗ № 2 Татарін Артем та керівники гуртків БДЮТ Андріан Мажаєв та Володимир Совенко.
 Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших вдалих виступів.
 Тренер команди, заступник директора БДЮТ з НВР Мажаєв Ю.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар