"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 27 серпня 2018 р.

Крав залізо на могилах та наживався


 У селищі Олександрійське працівники міського відділу поліції встановили особу чоловіка, який скоював крадіжки металевих виробів з поховань на кладовищі.
Проведеними слідчо - розшукових заходами, поліцейські встановили особу чоловіка, який заради наживи коїв наругу над могилами, викрадаючи металеві вироби.. Ним виявився тамтешній  41 - річний мешканець, який вже не раз потрапляв на лаву підсудних. На теперішній час установлена причетність зловмисника до скоєння п'яти злочинів та триває подальша перевірка , а також вирішується питання про оголошення підозри в скоєнні злочинів - розповів  начальний сектору моніторингу міського відділу поліції Сергій Козловський.. За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі.
Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч.З ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) вчинене з корисливих мотивів Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п'яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.


Немає коментарів:

Дописати коментар