"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 22 серпня 2018 р.

Розмір субсидії олександрійці можуть он-лайн




Щоб дiзнатися призначили чи не призначили субсидiю тепер не потрiбно телефонувати в управлiння соцiального захисту населення. Мiнiстерство соцiальної полiтики України вiдкрило доступ до єдиного державного реєстру отримувачiв житлових субсидiй. 
За посиланням українцi мають змогу ввести свою поштову адресу i дiзнатися чи призначили їм субсидiю та який її розмiр за опалювальний й неопалювальний сезони.
Єдиний державний реєстр отримувачiв житлових субсидiй уряд створив вперше в iсторiї української незалежностi. Ресурс дає змогу ефективно контролювати кожну гривню, видiлену з державного бюджету на допомогу населенню у сплатi комунальних послуг, пiдвищити адреснiсть допомоги й поліпшити ефективнiсть програми житлових субсидiй.

Процес призначення житлових субсидiй на новий рiк, який проводився органами соцiального захисту населення у травнi 2018 року, дозволив автоматично уже перепризначити допомогу 2,6 мiльйонам українських сiмей. Рештi субсидiантiв потрiбно було повторно звернутися iз заявою i декларацiєю про доходи. Але громадяни не поспiшають подавати документи.
Рекомендовано громадянам, якi потребують допомоги, не чекати осiннiх черг i подавати документи на субсидiю вже зараз, навiть якщо на лiто субсидiю не призначали.
Управлiння соцзахисту розгляне документи, призначить субсидiю, а її розмiр на опалювальний сезон розрахує автоматично, без повторного звернення, у жовтнi 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар