"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 21 серпня 2018 р.

Злодії відкрито проникають до помешкань і грабують



16 серпня двоє чоловіків зайшли до помешкання малознайомого 33-річного мешканця міста в районі пл..Покровської  та почали вимагати грошові кошти, при цьому наносили потерпілому удари по тілу та погрожували ножем. В результаті злочинних дій зловмисники заволоділи грошовими коштами потерпілого в розмірі 1000 гривень. Після скоєного  злодії  втекли.
Постраждалий повідомив про подію  до Олександрійського відділу поліції. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди.
На пошуки  були задіяні всі наряди, які працюють в місті та працівники відділу поліції.Під чає проведення  слідчо-розшукових дій працівниками кримінальної поліції «по гарячих слідах » було затримано зловмисників - 26 - річного та 24 – річного мешканці міста, які раніше вже потрапляли на лави підсудних. Чоловікам оголошено підозру  ч.2 ст.187 (розбій)  з утриманням під вартою (законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років )

17 серпня  двоє чоловіків, подзвонивши в двері , зайшли до помешкання 40-річної мешканки міста в м-рн. Перемога  та відкрито заволоділи грошима з сумі 10000 гривень та двома мобільними телефонами. Подія сталася о 17:00. На пошуки зловмисників були задіяні всі наряди, які працюють в місті та працівники відділу поліції.Під час проведення слідчо-розшукових дій зловмисників, 33 - річного та 20 - річного мешканці в міста , затримали.  Розслідування  триває у рамках кримінального провадження  ч.З ст.186 (грабіж) ККУ. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 до 8 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар