"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 31 липня 2018 р.

Депутат від фракції БПП "Солідарність" забажав звільнення з посади керуючого справами


 Депутат В.Заріцький  на черговій сесії міської ради зажадав від міського голови звільнити з посади керуючого справами виконавчого комітету міської ради через те, що на депутатський запит він не дав повної відповіді й не надав затребуваних документів.
Запит  керівника фракції стосувався відповіді на попередній  запит, який він подавав до відповідних органів міської влади щодо реалізації рішення міської ради про створення пішохідної зони на пл..Соборній. Як сказав В.Заріцький відповіді та затребуваних документів в повній мірі йому отримати не вдалося. Він забажав  пояснення чому йому не надали повну інформацію і  попрохав підготувати її у найближчий час. З боку депутата пролунали й інші звернення та пропозиції.

В.Заріцький ( керівник фракції БПП «Солідарність») запропонував  також звернутися до Народного депутата А. Кузьменка з проханням посприяти у виділенні коштів на придбання медичного  обладнання для Олександрійського онкологічного диспансеру. За попередніми підрахунками  для забезпечення обладнанням онкологічного диспансеру необхідно приблизно 2 млн.грн.  Як зазначив депутат, було проведено розмову з  А.Кузьменком, який пообіцяв допомогти.

Немає коментарів:

Дописати коментар