"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 20 липня 2018 р.

Народний аматорський театр ПК «Світлопільський» повернувся з гастрольної поїздки

         
Нещодавно  Народний аматорський театр ПК «Світлопільський» повернувся з гастрольної поїздки на Житомирщину. На Батьківщині режисера театру Дзбановського Юрія Ігоревича колектив зустрічали по- особливому привітно. По прибутті олександрійських театралів щиро привітав голова Попільнянської районної ради  Боровський Петро Андрійович, який щодня супроводжував колектив. Акторам і технічному персоналу були створені чудові умови для проживання, забезпечене повноцінне харчування та організовані екскурсії по мальовничих куточках краю, місцевих пам’ятках архітектури  та тваринних комплексах, які працюють за сучасними технологіями.

Цього року жителям 4-х об’єднаних  територіальних громад Попільнянського району наші актори представили музичну комедію за твором  М. Старицького «За двома зайцями». Після кожного виступу, що проходили у селищах Андрушках, Корнині, Квітневому та Попільні глядачі аплодували акторам стоячи, не відпускаючи зі сцени. Вигуки «Браво!», «Молодці!» лунали ще довго по завершенні вистави. І, звичайно, було багато квітів… Гра усіх аматорів була неперевершеною, але особливо відзначилися актори Світлана Мозгова (Проня), Дмитро Клюєв (Голохвастов), Тетяна Бессмольна (Секлита), Оксана Радомська (Химка) та інші. Окремі слова вдячності лунали і на адресу режисера Народного аматорського театру ПК «Світлопільський», члена Національної спілки театральних діячів України Дзбановського Юрія Ігоревича, який доклав чимало зусиль, аби поїздка на Житомирщину відбулася і вистава пройшла на високому, професійному рівні.
У свою чергу,  колектив театру щиро вдячний керівництву Попільнянської районної ради та головам ОТГ за теплий, домашній прийом і незабутню атмосферу, яка була створена для комфортного перебування акторів на щедрій Попільнянській землі.

Олександрійці та гості міста зможуть переглянути виставу «За двома зайцями» 15 вересня в ПК «Світлопільський».




Немає коментарів:

Дописати коментар