"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 31 липня 2018 р.

Народний депутат А.Кузьменко потрапив у ДТП


Вчора, 27 липня, о 20:50, до Олександрійського відділу надійшло повідомлення від чоловіка 1991 року народження.За словами заявника,  у селі Звенигородка (підпорядковане Олександрійській міській раді), біля магазина «Маркетопт», скоєно ДТП за участю мотоцикла та автомобіля «Лексус».


 Пізніше правоохоронці встановили, що водій автомобіля,  працюючий в компанії «УкрАгроКом», виконуючи розворот на виїзд із Звенигородки в напрямку Петрово, не надав переваги у русі мотоциклу ІЖ «Юпітер-4», під керуванням водія 1989 року народження.  В підсумку, відбулося зіткнення мотоцикла із задньою правою боковою частиною автомобіля «Lexsus GX 460 4.6L».
Більше того, в автомобілі класу «Люкс», на пасажирському сидінні знаходився народний депутат України від БПП Анатолій Кузьменко Іванович.
Додамо, що потерпілий мотоцикліст каретою швидкої медичної допомоги доставлений до приймального відділення Олександрійської центральної міської лікарні з попереднім діагнозом – забій тазу. Остаточний діагноз наразі встановлюється.



Немає коментарів:

Дописати коментар