"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 26 липня 2018 р.

Зелений прапор свідчитиме про початок роботи пляжу, а червоний про її закінчення




 На засіданні виконавчого комітету міський голова Степан Цапюк заявив , що в Олександрії немає жодного безпечного для відпочинку пляжу, окрім того, який нещодавно відкрили комунальники в районі м-рн Прохладна на водоймі колишнього розрізу Байдаківський. Він  об лаштований за усіма санітарними вимогами, збудовані бесідки і грибочки для комфорту відпочиваючих, доступний та безкоштовний для усіх олександрійців і попередив, що не допустить щоб за відпочинок на ньому збирали кошти.
Робота пляжу буде обмежена. С.Цапюк доручив встановити вишку для спостереження рятувальникам і встановити  прапор зеленого, чи блакитного кольору, що свідчитиме про початок роботи пляжу і червоний, який про закінченні , а значить і відповідальності за безпеку відпочиваючих. До такої пропозиції міського голову спонукала перевірка ситуації на пляжі сьогодні вранці. Коли мер завітав на пляж, то побачив у бесідці компанію, яка «відпочивала», на його думку ще з вчорашнього вечора.

« З такими відпочиваючими може все статися, але уся відповідальність буде на них самих, - наголосив С.Цапюк.- Ще звертаюся до працівників муніципальної поліції, аби ті налагодили чергування на пляжі».  Також міський голова доручив управлінню економіки облаштувати торгівлю напоями та морозивом на території  пляжу.

Немає коментарів:

Дописати коментар