"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 29 червня 2018 р.

Ватажок банди, який напав на жителя Олександрії, втік із зали суду



Поліція розшукує ватажка банди, який напав на жителя Олександрії, і втік із зали Миргородського міськрайонного суду Полтавської області вчора, 27 червня. Про це повідомляють  «Факти»,
За інформацією, Віталія Суржана затримали у 2016 році за підозрою у нападі на олександрійця. Підозрюваний разом зі спільниками розстріляли з пістолетів і автоматів автомобіль, у якому знаходився потерпілий.

Крім того, Суржана підозрюють у бандитизмі, розбоях, заволодінні автотранспортом  в кількох областях України і незаконним поводженням зі зброєю.
Справу підозрюваного відмовилися заслуховувати судді Кіровоградської області через погрози., Під час перерви у слуханні по справі Віталія Суржана і його спільників підозрюваний. погрожуючи зброєю, вийшов із судової зали разом із дружиною, сів у автівку та зник.
За словами прес-офіцера Миргородського відділу поліції Лариси Петренко, ніхто не постраждав. Наразі правоохоронні органи встановлюють, як зброя потрапила до Віталія Суржана і чи були в нього спільники.

Зазначають, що втікач може пересуватися на сріблястому автомобілі Audi A6 із кузовом «універсал» і прибалтійськими номерами. Оскільки у втікача може бути зброя, населення просять не вступати в контакт із ним, а повідомити його місцезнаходження поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар