"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 21 червня 2018 р.

Пропозицію вірменів в Олександрії будуть вивчати




 На засіданні виконавчого комітету виникли розбіжності в думках стосовно розміщення в Олександрії в парку Театральний, що коло міського палацу культури,пам»ятного знака Хачкар на звернення Голови спілки вірмен України в Кіровоградській області В Хачатряна. Сам голова спілки пояснював бажання бачити знак Хачкар в Олександрії тим, що в багатьох містах України є такі пам»ятники, навіть на Кіровоградщині.

 Сам міський голова С.Цапюк з цього приводу заперечень не мав, підкреслюючи, що ми миролюбива нація і треба укріплювати зв»язки з народами. Але деякі члени виконкому  не задоволені тим, що в цьому питанні не порадилися з олександрійцями, а посилалися  лише на рішення топонімічної комісії.
Секретар міської ради О. Богоявленська додала:"На сьогодні ми не бачимо концептуального плану скверу, багатьом не подобається, що там  жарять шашлик та розпивають спиртне. Варто розробити план скверу, а потім загромождати його пам»ятниками. Далі з»являться ще якісь громади, які теж захочуть встановити свій символ, ті ж роми, наприклад".
Після обговорення вирішили відтермінувати винесення рішення з даного питання, вивчити його , порадитися зі спеціалістами, та визначитися з місцем розташування пам»ятника


Немає коментарів:

Дописати коментар